månadsarkiv: januari 2014

Häng med på Spex!

Spex 2014

Centerstudenter Linköping har lyckats skaffa de eftertraktade biljetterna till årets spex! Ännu bättre är att det är till deras premiärdag den 8 februari. Vi har 5 st som kan köpas för 50:-/st för CS Linköpings medlemmar. Orginalpris är 140kr (studenter betalar 120kr). Maila till julie.tran@centerpartiet.se om du är intresserad. Först till kvarn!

På deras hemsida kan man läsa att årets tema är Stjärnornas intrig (eller En rysk, en tysk och Bergman). De har också skrivit följande teaser:

”Tiden är inne för oss att ta steget in i förra århundradet, vi presenterar därför ett spex om rymdkapplöpningen. Den före detta ledaren för sovjetunionen Nikita Chrusjtjov och den amerikanska presidenten Richard Nixon möts upp i USA för att tävla i den ultimata av tävlingar, vem kan komma först till månen. På plats finns självklart även Werhner Von Braun den tyska raketforskaren och geniet bakom dessa monster som ska ta människan ut i rymden. För att dokumentera händelserna och rapportera tillbaka till Sverige har vi journalisten Astrid Lindgren. Av någon anledning har även regissören Ingmar Bergman och en kvinna i en tårta dykt upp.”

För mer info om spexet, klicka här.

Efter spexet kan de som vill också hänga med på en öl!