Finbesök på Linköpings Universitet

Hannes Hervieu besöker Linköpings Universitet

Hannes Hervieu besöker Linköpings Universitet

Idag fick vi besök av Centerstudenters förbundsordförande Hannes Hervieu. Det var andra gången på kort tid som Hannes besökte Linköpings Universitet. Senast var i april då han fortfarande var ordförandekandidat.

Centerstudenter Linköping hade fått en inbjudan av FBI, som ingår i FLiNS, Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare. FLiNS är sektionen för studenter som läser Politices kandidatprogramet, statsvetenskap eller nationalekonomi. FBI utgör sektionens sociala utskott, tillika festeri och fadderi. Vi hade alltså fått en kvart på oss för att prata om vår politik och verksamhet inför ett 80-tal nya studenter och faddrar.

Nästa gång ni möter Centerstudenter Linköping är på KALAS-mottagningen. Vi ses där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>